Functionaliteit
wat kan easy2trade voor u betekenen?


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

StockOp Lokale Optimalisatie

StockOp Lokale Optimalisatie helpt groothandelaren de totale opslagkosten verminderen. Tegenwoordig is voorraad-management gebaseerd op de werkervaring van planners en inkopers.

De Bleeder Identificatie tool

De Bleeder Identificatie tool zal de SKU’s in de voorraad identificeren die niet winstgevend zijn. Deze kunnen waarschijnlijk worden gedeeld en de deelnemer heeft dan twee opties:

  •  De SKU verwijderen uit de voorraad en in het vervolg kopen als een Cross Dock product van een collega.
  •  De extra voorraad behouden om aan de vraag van geïnteresseerde collega’s te voldoen. Door de extra verkoop kan een bleeder dan uiteindelijk een rendabele SKU worden.

Management samenvatting

Staal is een van de meest gebruikte materialen in de bouwindustrie. De economische situatie heeft directe impact op de verschillende belanghebbenden in deze staalsector. De vraag naar staal in Nederland is namelijk gedaald van 5,7 miljoen ton in 2008 tot 2,6 miljoen ton in 2012. Innovatie en samenwerking tussen de betrokken partijen uit de staalsector is daarom belangrijk om te kunnen omgaan met deze crisis.

De staalgroothandel is een belangrijk echelon in deze sector. Lage voorraden aanhouden, het maximaliseren van de omloopsnelheid in de voorraad, het verminderen van voorraden en het creëren van efficiënte werkwijzen zijn essentieel voor de staalgroothandel om het bedrijf winstgevend te houden. Samen met de Technische Universiteit Eindhoven en het technologisch topinstituut Dinalog heeft INAD Industrie Software StockOp ontwikkeld, een voorraad optimalisatie programma om deze doelstellingen te faciliteren.

U kunt meer informatie vinden op www.stockop.nl