Referenties en
Testimonials


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

 

Richard Embregts, hoofd inkoop bij Bressers Metaal B.V.

"easy2trade blinkt met name uit door de duidelijkheid en overzichtelijkheid"

"De schermen zijn voor iedereen naar persoonlijke wens in te delen wat het gebruiksgemak enorm ten goede komt.

Door de nauwe verwevenheid tussen verkoop en inkoop in easy2trade wordt ik als inkoper, door het taken-systeem van easy2trade getriggerd om op het juiste moment in te kopen of een aanvraag te plaatsen. Zo kunnen we nu door een klik van een verkoop offerteaanvraag van de klant een inkoopaanvraag sturen aan een van onze leveranciers.

Voor onze voorraadinkopen maken we gebruik van het besteladvies. In easy2trade is dit zeer flexibel en alles is met een druk op de knop bekend. Tevens kunnen de onderliggende parameters heel eenvoudig worden aangepast, waardoor data wijzigen en nieuwe inzichten naar voren komen. Dit geeft meer mogelijkheden om het inkoopbeleid te verbeteren.

Omdat easy2trade alle data vastlegt is het verkrijgen van management informatie zeer eenvoudig. De mogelijkheid om de data te exporteren, zodat deze bewerkt kunnen worden is ook zeer functioneel. Een groot voordeel voor de gebruikers van easy2trade is dat de functionaliteiten in easy2trade blijven groeien en telkens worden verbeterd.

Al met al zijn wij zeer tevreden met easy2trade."