Over easy2trade:
Planning


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

Planning

Voor planningsgerelateerde taken (magazijnplanning, productieplanning en transportplanning) zijn planningsschermen ontwikkeld. Deze schermen zijn vergelijkbaar met spreadsheets. In deze schermen is direct te zien welke opdrachten wanneer en waar uitgevoerd moeten worden. Er is inzicht in de voortgang en benodigde capaciteit.
 

activiteiten

Het idee is dat alle activiteiten die in het magazijn verricht worden, zoals picken, lossen, tellen, maar ook productieactiviteiten zoals zagen, stralen/meniën, boren, knippen op een eenduidige manier zichtbaar zijn. Zo wordt logistiek het picken van materiaal voor een verkooporder en ook het te brengen naar een externe bewerker voor een inkoopbewerkingsorder op dezelfde manier afgehandeld in easy2trade.

Flexibel gebruikers

Ook deze schermen zijn afhankelijk van de gebruiker flexibel in te richten zodat ook hier de gebruikers met de juiste informatie op het juiste moment werken. Hierin zijn krachtige functies beschikbaar zoals het maken van een ritplanning met één druk op de knop of door zelf transportopdrachten in te delen naar ritten.