Functionaliteit
wat kan easy2trade voor u betekenen?


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
info@inad.nl

Tel: 040 2438407
KvK 50599518

Support

easy2trade@inad.nl

Voorraadstrategie

Staal is een van de meest gebruikte materialen in de bouwindustrie. De economische situatie heeft directe impact op de verschillende belanghebbenden in deze staalsector. De staalgroothandel is een belangrijk echelon in deze sector. Lage voorraden aanhouden, het maximaliseren van de omloopsnelheid in de voorraad, het verminderen van voorraden en het creëren van efficiënte werkwijzen zijn essentieel voor de staalgroothandel om het bedrijf winstgevend te houden.

Samen met de Technische Universiteit Eindhoven en het technologisch topinstituut Dinalog heeft INAD Industrie Software StockOp ontwikkeld, een voorraad optimalisatie programma om deze doelstellingen te faciliteren.

StockOp Optimalisatie

Voorraadmanagement is vaak gebaseerd op de werkervaring van planners en inkopers. StockOp berekent voor u de optimale voorraad, waardoor u onderbouwd met actuele gegevens minder voorraad hoeft te houden dan voorheen. 

Bleeder Identificatie

Het Bleeder Identification tool kan de niet winstgevende SKU’s (Stock Keeping Units) in uw voorraad identificeren. Deze kunnen misschien met een collega-staalhandelaar worden gedeeld, waardoor ze toch rendabel kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld:

  •  De SKU verwijderen uit de voorraad en dit in het vervolg kopen als een Cross Dock product van een collega.
  •  De SKU behouden om aan de vraag van geïnteresseerde collega’s te voldoen. Door de extra verkoop kan een bleeder dan uiteindelijk toch een rendabele SKU worden.

U kunt meer informatie vinden op www.stockop.nl

Nike sneakersShop: Nike