StaalWeb


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
info@inad.nl

Tel: 040 2438407
KvK 50599518

Support

easy2trade@inad.nl
 

easy2trade integratie met StaalWeb

StaalWeb is de e-commerce oplossing die door INAD is ontwikkeld. easy2trade en StaalWeb kunnen naadloos worden geïntegreerd.

 

StaalWeb voor besparingen

in het verkoop- en het informatieproces

In het verkoopproces kan StaalWeb worden gebruikt voor “repeterende en standaard” verkopen. Commerciële afspraken met de klant liggen vast en worden in StaalWeb automatisch toegepast bij bestellingen. Denk hierbij aan korting bij bestelling voor een bepaalde periode, van een bepaalde productgroep, of voor een bepaald project, maar ook voor afspraken over een maximaal orderbedrag.

In het informatieproces is ook veel tijd te winnen. Klanten kunnen met StaalWeb zelf informatie sneller, gemakkelijker en bovendien op ieder gewenst tijdstip opvragen uit easy2trade.

 

StaalWeb bestaat uit

De catalogus, waarin artikelen met prijzen, teksten en afbeeldingen op de website worden getoond. Een klant kan de catalogus als Pdf-bestand of in een spreadsheet downloaden. Uw catalogus kan ook in Excel of PDF formaat gepubliceerd worden.

De webshop, waarin klanten offertes en orders 24 uur per dag, zeven dagen per week snel kunnen invoeren. Er kunnen behalve producten ook bewerkingen van deze producten worden ingevoerd.

Het klantportaal, voor inzage in offertes, bestellingen, facturen en vrachtbrieven (inclusief leverstatus).

De StaalWeb infrastructuur, waarmee easy2trade gekoppeld is aan uw website en waarmee u met uw klant kunt communiceren.

 

Voor nog meer informatie over de mogelijkheden van StaalWeb belt u ons even.

Best SneakersReebok Question Mid Yellow Toe Alternates FX4278 Release Date