Referenties en
Testimonials


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

Rutger van Raak, Van Raak Staal BV

over easy2trade voor buitendienstmedewerkers:

"Met easy2trade op de iPad kunnen onze buitendienstmedewerkers veel sneller schakelen"

"Onze vertegenwoordigers hebben de beschikking over een iPad waarop ze easy2trade gebruiken. Daarmee hebben zij direct beschikking over alle actuele informatie die nodig is om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Vroeger bereidde de vertegenwoordiger ’s avonds de bezoeken voor die hij de volgende dag ging afleggen en nam allerlei rapportjes mee naar de klant. Nu heeft hij alle informatie direct op zijn i-Pad ter beschikking. Dat scheelt veel papier, maar, nog belangrijker, ook heel veel tijd. Alle informatie over omzet, lopende offertes, eventueel lopende klachten, maar ook notities van eerder afgelegde bezoeken zijn met een paar klikken overzichtelijk zichtbaar.

De vertegenwoordiger kan sneller acteren. Zo heeft een van hen deze week kunnen scoren door samen met de klant de offerte op de iPad te bekijken en aan te passen, waarna dit direct in een order werd omgezet. Dus naast de papier en tijdbesparing levert dit snelle orders op en leidt het tot een nog betere relatie met onze klanten.

Wij werken nog niet zo lang met de iPad , maar hebben daar nu al veel profijt van en we ontdekken hier steeds weer nieuwe mogelijkheden mee."