Over easy2trade
Planning


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
info@inad.nl

Tel: 040 2438407
KvK 50599518

Support

easy2trade@inad.nl

Planning

Voor de planning (magazijnplanning, productieplanning en transportplanning) zijn planning-schermen ontwikkeld. Deze schermen zijn vergelijkbaar met spreadsheets. In deze schermen is direct te zien welke opdrachten wanneer en waar uitgevoerd moeten worden en geven daardoor inzicht in de voortgang en benodigde capaciteit.
 

Activiteiten

Alle activiteiten die in het magazijn gedaan worden, zoals picken, lossen, tellen, maar ook productieactiviteiten zoals zagen, stralen/meniën, boren, knippen zijn op een eenduidige manier zichtbaar. Zo wordt logistiek het picken van materiaal voor een verkooporder, maar ook het te brengen naar een externe bewerker voor een inkoopbewerking op dezelfde manier afgehandeld in easy2trade. Sinds kort kan hiervoor gebruik gemaakt worden van easy2scan.

Flexibele inrichting

Ook deze schermen zijn afhankelijk van de gebruiker flexibel in te richten, zodat de gebruikers met de juiste informatie werken op het juiste moment. Hierin zijn krachtige functies beschikbaar, zoals het maken van een ritplanning door één druk op de knop, of door zelf transportopdrachten voor ritten in te delen.
Running Sneakers StoreAir Jordan