Over easy2trade
Soepele implementatie


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
info@inad.nl

Tel: 040 2438407
KvK 50599518

Support

easy2trade@inad.nl

Soepele implementatie

Bij de implementatie van easy2trade wordt een consultant met ervaring in uw branche ingezet. Hij spreekt dezelfde taal als uw medewerkers. Het is van belang dat easy2trade wordt ingericht zoals dat het beste bij uw bedrijf past, maar ook dat u gebruik maakt van alle unieke mogelijkheden van easy2trade, zodat het de bedrijfsvoering verbetert.
 

Alle business scenario’s doorgenomen

Tijdens de implementatie worden alle business scenario’s doorgenomen die voor u van toepassing zijn. easy2trade wordt hierdoor optimaal ingericht en dit wordt voor u gedocumenteerd. De uit te voeren activiteiten worden gepland en bewaakt. In de invoeringsfase worden de gebruikers opgeleid. Er worden acceptatietests uitgevoerd en conversie van gegevens vindt plaats. Bij de ingebruikname wordt de voorraad, omzet ed. automatisch geconverteerd en de laatste openstaande in- en verkooporders worden ingevoerd.
 

De projectbegroting

De projectbegroting en doorlooptijd worden vooraf besproken. Met behulp van een template worden de werkzaamheden van INAD en klant geïnventariseerd. Dit wordt vooraf door beide partijen geaccordeerd zodat er bij de uitvoering geen verrassingen zullen ontstaan.
 

Quickstart pakket

Met het Quickstart pakket kunt u veel tijd besparen bij het inrichten van easy2trade en voorkomt u fouten bij de opbouw van de basisbestanden. Een handig hulpmiddel bij de indeling in artikelgroepen, ISO-benamingen, gewichten, verschillende prijzen etc. Daarnaast hoeven uw mensen niet zelf te bedenken hoe de huidige afspraken met klanten en leveranciers het beste kunnen worden vertaald in het nieuwe pakket. Het Quickstart pakket bevat onder meer de volgende gegevens:

  • Ca. 35.000 artikelen die in de staalhandel voorkomen
  • Artikelgroepindeling door middel van hoofd-, artikel-, subgroepen
  • Standaardcontracten (prijs en kortingsafspraken) voor klanten en leveranciers
  • Opties zoals bewerkingen, zagen, stralen, meniën, knippen, boren, togen
  • Standaardvulling van gegevens als landen, talen, CBS codes,
    SBI-branches, eenheden, postcodes, etc.
MysneakersSneakers - ΦΘΗΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 2020