Referenties en
Testimonials


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

Hans Holtzer, directeur Galvano Metaal

"Met behulp van easy2trade kan ik mijn organisatie real-time monitoren en sturen."

"Als ondernemer of manager is het van belang, vooral in hectische tijden om een goede koers te varen en te blijven varen. Hiervoor dien je op de hoogte te zijn van zowel de externe als interne omgeving van je onderneming. De externe omgeving, daar heeft ieder zo zijn eigen bronnen voor. Voor de interne omgeving is het erg belangrijk dat je real-time beschikt over de juiste gegevens, op basis waarvan je op de beste manier sturing kunt geven aan de onderneming. Het voordeel van easy2trade is, dat je van alle disciplines binnen het bedrijf, de kritieke succes factoren (KSF) real-time kunt monitoren. Deze kun je namelijk op een eenvoudige manier zelf configureren.

Deze factoren kunnen dus voor elk bedrijf anders zijn. Ook iedere afdeling heeft zijn eigen KSF’s: inkoop, verkoop, logistiek ed. De nieuwe ontwikkeling van de Balanced Scorecards van easy2trade past hier perfect in.

Dit alles is niet alleen goed en gezond voor de onderneming maar ook voor de ondernemer, die ’s morgens direct op de hoogte is van de stand van zaken en dan direct kan bijsturen indien nodig."