Referenties en
Testimonials


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337


 

Arjan Pols, Commercieel directeur Joseph van de Loo BV

"Door middel van het takensysteem van easy2trade hebben we veel beter grip op onze organisatie."

"Voorheen zaten er op veel van onze computerschermen gele briefjes geplakt en stuurden we elkaar intern mails, printjes en wat al niet. Nu is een groot gedeelte daarvan overgenomen door taken in easy2trade. Iedere gebruiker heeft direct in beeld welke zaken aandacht behoeven. Door het klikken op de taak ziet de gebruiker direct de benodigde informatie en kan verder “doorklikken” voor meer gedetailleerde informatie en zo snel de zaak op de juiste manier opvolgen.

We zijn in 2011 gestart met easy2trade en de mensen moesten wel wennen aan het systeem van taken. In eerste instantie zei men: “Moet ik al die taken uitvoeren?” Maar nu is het duidelijk dat ze deze taken vroeger ook moesten uitvoeren, maar dat ze op andere manieren bij hen terecht kwamen: via interne mails, lijstjes uit het systeem, gele briefjes, opmerkingen van collega’s in de wandelgangen, etc. Nu heeft men de controle over zijn eigen taken. Ook heeft de manager duidelijk inzicht in welke taken uitgevoerd moeten worden en kan hij zijn mensen hierin sturen.

Ik weet zeker dat we door het taken systeem in easy2trade meer kunnen doen in minder tijd. Het leidt tot een hogere kwaliteit, minder fouten en uiteindelijk ook tot hogere omzet. Naast het takensysteem vind ik ook het rapportage systeem van easy2trade perfect. Het systeem is flexibel in te richten naar eigen behoefte. Je kunt filteren, sorteren, doordrillen, gegevens toevoegen of juist weglaten. En als dat nog niet genoeg is kun je ook met één druk op de knop de gegevens naar Excel exporteren.

Hiermee kunnen we zowel onze periodieke rapportages eenvoudig voor elkaar krijgen, maar ook onze ad-hoc rapportages zijn binnen een paar klikken klaar."