Functionaliteit
wat kan easy2trade voor u betekenen?


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
info@inad.nl

Tel: 040 2438407
KvK 50599518

Support

easy2trade@inad.nl

 

easy2trade voor Administratie

Alle in- en verkoopfacturen die te maken hebben met de handels- en productieactiviteiten worden in easy2trade geregistreerd.

De inkoopfacturen worden in easy2trade eenvoudig vastgelegd door middel van het afletteren van ontvangsten. Hierdoor wordt de controle op de juistheid van de inkoopfactuur direct binnen easy2trade uitgevoerd.

 

De verkoopfacturen

De verkoopfacturen worden automatisch aangemaakt nadat de goederen geleverd zijn. Mogelijkheden met betrekking tot de facturering zijn onder meer:

  • Kleine orders opsparen voor facturatie
  • Verdichten van gegevens op de facturen
  • Facturering direct, per week of maand
  • Verzamelfacturen van meerdere orders
  • Contantfacturen
  • Creditnota’s

De facturen kunnen, indien de klant dat wenst automatisch per mail verstuurd worden.

 

easy2trade geen boekhouding

INAD is gespecialiseerd op het gebied van handel in staal en technische producten en easy2trade bevat daarom geen boekhouding. Klanten hebben vaak al een eigen boekhoudpakket of geven de voorkeur aan bestaande boekhoudkundige software. Er zijn diverse goede financiële pakketten gemaakt door specialisten op dat gebied. easy2trade kan o.a. worden gekoppeld aan de pakketten Multivers, Accountview, SAP Business One en AFAS.

 

De gegevens van klanten en leveranciers

De gegevens van klanten en leveranciers worden automatisch doorgegeven aan het financieel pakket. Van alle financiële transacties worden journaalposten gemaakt die doorgegeven worden aan het financieel pakket. Inkoopfacturen en verkoopfacturen worden doorgesluisd. De openstaande posten worden juist door easy2trade weer opgehaald uit het financiële pakket. Hierdoor kan direct bij het ingeven van een order gecontroleerd worden of de klant kredietwaardig is.
 

Posten ook in easy2trade beschikbaar zijn

Doordat de openstaande posten ook in easy2trade zichtbaar zijn, kan de debiteurbewaking in easy2trade gedaan worden. De afspraken die met de klant hierover gemaakt zijn, worden vastgelegd en zijn ook beschikbaar (indien gewenst) voor de verkoop.
latest Running SneakersAir Jordan 1 Mid "What The Multi-Color" For Sale